Deelname

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie toont de kwaliteit van je B&B
Laat zien dat je kwaliteit biedt! Met behulp van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie kun je je B&B sterk profileren in de markt. Gasten zullen eerder voor een Bed & Breakfast kiezen wanneer je B&B een classificatiekeurmerk heeft. Deelname aan het classificatiesysteem is bovendien een effectief middel om de B&B te onderscheiden van de concurrentie:
  • Je ontvangt een herkenbare vlag. Hét bewijs dat je Bed & Breakfast officieel is gecertificeerd en voldoet aan de basiskwaliteitsnormen voor B&B's.
  • Het aantal tulpen (1 t/m 5) op je presentatiepagina op Bedandbreakfast.nl toont meteen het kwaliteitsniveau van de Bed & Breakfast aan. Hiermee onderscheidt je je van de concurrentie op Bedandbreakfast.nl.
  • Je kunt de behaalde classificatie tonen op je eigen website en in andere promotie uitingen.
  • Je helpt de consument kiezen uit het grote aanbod van naar schatting ruim 6.000 B&B's in Nederland.

Aanmelden
In een paar eenvoudige stappen neemt jouw B&B al deel aan het classificatiesysteem. Door aan te melden kun je geheel vrijblijvend zien hoeveel tulpen je B&B kan behalen. Pas wanneer je de registratie volledig hebt afgerond en de betaling voldaan is, ben je definitief aangemeld voor deelname aan het classificatiesysteem.

Kosten
Stichting Bed & Breakfast Nederland vraagt een jaarlijkse bijdrage voor de controle, classificatie en certificatie van je Bed & Breakfast. De bijdrage is afhankelijk van de grootte van de B&B. De bijdrage tot en met 7 kamers is € 75,00 per jaar en vanaf 8 kamers geldt een bijdrage van € 125,00 exclusief BTW. Met je bijdrage wordt het classificatiesysteem onderhouden en tevens wordt een groot deel aangewend voor voorlichting en promotie. Elke vier jaar wordt je B&B opnieuw bezocht door een mystery guest, je dient hiervoor een tweepersoonskamer beschikbaar te stellen.

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.


Je B&B aanmelden
Om je een zo goed mogelijke service te bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie hierover.
Sluiten