Deelname

Nederlandse Bed & Breakfast Classficatie toont de kwaliteit van uw B&B
Laat zien dat u kwaliteit biedt! Met behulp van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie kunt u uw B&B sterk profileren in de markt. Gasten zullen eerder voor uw Bed & Breakfast kiezen wanneer uw B&B een classificatiekeurmerk heeft. Deelname aan het classificatiesysteem is bovendien een effectief middel om de B&B te onderscheiden van de concurrentie:
  • U ontvangt een herkenbare vlag. Hét bewijs dat uw Bed & Breakfast officieel is gecertificeerd en voldoet aan de basiskwaliteitsnormen voor B&B's.
  • Het aantal tulpen (1 t/m 5) op uw presentatiepagina op Bedandbreakfast.nl toont meteen het kwaliteitsniveau van de Bed & Breakfast aan. Hiermee onderscheidt u zich van de concurrentie op Bedandbreakfast.nl.
  • U kunt de tulpen van uw B&B tonen op uw eigen website en in uw promotiemateriaal.
  • U helpt de consument kiezen uit het grote aanbod van naar schatting ruim 6.000 B&B's in Nederland.

Aanmelden
In een paar eenvoudige stappen neemt uw B&B al deel aan het classificatiesysteem. Door aan te melden kunt u geheel vrijblijvend zien hoeveel tulpen uw B&B kan behalen. Pas wanneer u de registratie volledig heeft afgerond en de betaling voldaan is, bent u definitief aangemeld voor deelname aan het classificatiesysteem.

Kosten
Stichting Bed & Breakfast Nederland vraagt een jaarlijkse bijdrage voor de controle, classificatie en certificatie van uw Bed & Breakfast. De bijdrage is afhankelijk van de grootte van uw B&B. De bijdrage tot en met 7 kamers is € 45,00 per jaar en vanaf 8 kamers geldt een bijdrage van € 85,00 exclusief BTW. Met uw bijdrage wordt het classificatiesysteem onderhouden en tevens wordt een groot deel aangewend voor voorlichting en promotie. Elke vier jaar wordt uw B&B opnieuw bezocht door een mystery guest, u dient hiervoor een tweepersoonskamer beschikbaar te stellen.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.


Uw B&B aanmelden